گروسی: ایران پیش از حملات، آژانس را از تدابیر حفاظتی نسبت به ذخایر اورانیوم آگاه کرده بود ترامپ: آتش‌بس خیلی خوب پیش می‌رود؛ اسرائیل خسارت‌های زیادی دید سخنگوی وزارت خارجه: حمله به پایگاه العدید دفاع مشروع بود و نباید اقدام علیه قطر محسوب شود انفجار‌های شدید در پایگاه‌های گروه‌های وابسته به دولت الجولانی در لاذقیه واکنش ایران به بیانیه شورای همکاری خلیج فارس بن گویر: اکنون زمان گشودن دروازه‌های جهنم به روی غزه است بیانیه بریکس در محکومیت تجاوز اسرائیل و آمریکا به ایران ارزیابی اطلاعاتی آمریکا: برنامه هسته‌ای ایران آسیب ندیده است ویتکاف: در حال مذاکره با ایران هستیم ایروانی در شورای امنیت: جنگ تمام‌عیار علیه ایران شکست خورد نشست شورای امنیت سازمان ملل متحد درباره آتش بس ایران و اسرائیل کرملین: قصد داریم روابط خود با تهران را بیش از پیش توسعه دهیم پزشکیان: حمله دیروز صرفاً واکنش به تجاوز آمریکا بود/ امیر قطر: اجازه اقدام از العدید علیه ایران را نمی‌دهیم درخواست فرانسه برای ورود ایران به مذاکرات سناتور آمریکایی: ضربه مرگباری به برنامه هسته‌ای ایران وارد نکرده‌ایم

امید پیونگ یانگ هم از آمریکا قطع شد!

آمریکا می گوید: کره شمالی در مذاکرات ویتنام خواستار لغو همه تحریم ها شده بود اما پیونگ یانگ این گفته را تکذیب کرده و آورده است که تنها خواسته بودیم در برابر توقف راکتور هسته ای یانگ بیون، پاره ای از تحریم ها لغو شود.
تاریخ انتشار: ۲۳:۳۱ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۷ - 2019 March 09
کد خبر: ۶۳۱۸

به گزارش راهبرد معاصر ،  روزنامه حزب حاکم در کره شمالی با اشاره به اینکه نباید به امریکا امیدوار بود نوشت: ملت و کشور کره شمالی پس از شکست مذاکرات ویتنام، دیگر امیدی به آمریکا برای لغو تحریم ها ندارد و از این پس راه خود اتکایی را دنبال می کند.

 

روزنامه رودونگ سینمون روز شنبه نوشت: ملت کره شمالی دیگر نمی تواند به آمریکا اعتماد کند با شکست مذاکرات سران در هانوی امیدها بر باد رفت.

 

این نشریه می نویسد که این شکست و خودداری آمریکا از لغو تحریم ها موید آن است که راه اقتدار و شکوفایی و موفقیت با اتکا به نیروهای خارجی بدست نمی آید و وابستگی به آنها جز تخریب کشور نتیجه ای نخواهد داشت.

 

روزنامه افزوده است: وقتی امپریالیست به دنبال چیرگی بر کشور است، دیگر نمی توان با آن معامله کرد کره شمالی باید برای موفقیت و دستیابی به استقلال ملی در مقابل امپریالیست و زورگویی ها بایستد و به خود اتکا کند.

 

آمریکا می گوید: کره شمالی در مذاکرات ویتنام خواستار لغو همه تحریم ها شده بود اما پیونگ یانگ این گفته را تکذیب کرده و آورده است که تنها خواسته بودیم در برابر توقف راکتور هسته ای یانگ بیون، پاره ای از تحریم ها لغو شود.

 

پس از شکست مذاکرات سران آمریکا و کره شمالی در ویتنام، آمریکا و کره جنوبی بار دیگر شماری از رزمایش های خود را از سرگرفتند و گفته می شود که کره شمالی هم در حال بازسازی یک سایت موشکی خود است و ناظران بر این باورند که اینها نشانه ای از بازگشت بحران به شبه جزیره کره است.

ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار